Til besteforeldre og alle andre som har barn på overnatting

Med FlexiCrib ® kan du henge opp sengen når barnebarn kommer på besøk og så tar du sengen ned når gjestene skal hjem og pakker den vekk til neste gang de kommer. Du sparer plass - og barnebarna vil glede seg til leggetid hos deg! Sengen kan brukes fra 0 til ca 5 år (120 cm lang).

Bruk justeringsmulighetene!

Hvis barnet ditt er forkjølet, kan det være en god idé å justere lengden på tauet slik at hodet kommer noen grader høyere enn bena. Noen grader er ikke så mye, men litt høyere for å gjøre det litt lettere å puste ved tett nese.

Takfeste

Hvis takfestet som følger med ikke passer hjemme hos deg, kan vi som et alternativ anbefale å kjøpe to branntaukroker som festes godt i taket. Branntaukrok kan du og benytte dersom du har hytte, besøker besteforeldre e.l. Da får barnet med seg sin seng på reisen og det gjør gjerne leggingen lettere. (Husk alltid å spørre, hvis ikke det er din eiendom, om det er greit at man lager to hull i taket).

Sengen er lett å vaske!

Sengen må vaskes innimellom. Løsne glidelåsene som fester sengen til rammen, putt i vaskemaskinen, sett på 60 grader, festes på rammen og tørkes der. Sengen trenger ikke strykes, den retter seg fint når den tørkes på rammen.

En fleksibel seng

Den er er enkel å ta ned fra takfestet, brettes sammen, pakkes ned og tas med. Oppbevaringsvesken har plass til både sengen og madrassen.