Hvorfor velge FlexiCrib ® for vårt barn?

FlexiCrib ® er en trygg og komfortabel seng med stilfult design. Sengen er enkel å montere og lett å flytte. Sengen er også veldig lett å holde ren, tåler vask i vaskemaskin på 60° og er strykefri. FlexiCrib ® har et patentert, gjennomtenkt, flott og robust design. Tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder er rett og slett at barnet sover bedre i en FlexiCrib ®.

FlexiCrib ® er vuggen som kan utvides til barneseng

FlexiCrib ® er sengen som barnet sover godt i - fra spedbarn til 5 år! Søvnkvaliteten til foreldrene vil også øke, med nærhet til barnet - uten samsoving, hvis man velger å henge vuggen over foreldresengen. Videre er det en fordel når sengen skal flyttes ut av foreldrenes soverom og inn på barnerommet at barnet fortsatt sover i sin samme trygge seng som før. Sengen er følgelig også enkel å ta med til besteforeldre eller på hytta.

FlexiCrib ® gynger lenge og behagelig etter ett puff

Det er mange teorier og viten­skaper om det å gynge og stim­ulere sanser. FlexiCrib ® gir deg mulighet til å velge selv. Sengen kan gyn­ges side­lengs og framlengs. Tradisjonelt eller moderne. Sen­gen har en vid åpning og en smal bunn når den er i vuggestørrelse. Den vide åpnin­gen gir god til­førsel av oksygen. Den smale bun­nen gir trygghet. Legg gjerne et lamme­skinn oppå madrassen, det gir sta­bil varme og en behagelig støtte rundt barnet.

En trygg, stabil og komfortabel barneseng

FlexiCrib ® er utrolig stabil. Når barnet er så stort at man har utvidet FlexiCrib ® til barneseng, ser man dette spesielt godt. Grunnet det patenterte designet, er sengen like stabil når barnet står i sengen og lener seg mot kanten - som når barnet ligger i den.

FlexiCrib ® er testet, godkjent og patentert

FlexiCrib ® er designet i samarbeid med det prisbelønnede designbyrået SLIP. Enkle, robuste løsninger er ofte det beste for sikkerhet, stabilitet og komfort for barnet. I tillegg har FlexiCrib ® et moderne, men samtidig tradisjonelt utseende.
  • Kombinert vugge og barneseng
  • 2 madrasser medfølger
  • Hvitt takfeste, skruer og plugger medfølger
  • Mulighet for høydejustering
  • Karabinkroker medfølger
  • Oppbevarings-/reisebag medfølger
  • CE-godkjent
  • Testet og godkjent av Dansk Teknologisk InstituttFlexiCrib ® sendes fraktfritt