Fra idé til patent

Da ideen ble født kontaktet vi Håmsø Patent Byrå. De har vært veldig hjelpsomme og støttende. Patentstyret gjorde først en forundersøkelse for å finne ut om det var håp om patent. De fant ingen lignende produkt på markedet.

Vi startet den lange veien mot patent. Patentstyrer rundt i verden har sjekket og leita, og svaret ble at vi har funnet opp en teknisk nyvinning som ingen har tenkt på før.

I 2010 ble patent innvilget og vi har skapt et unikt produkt. Det er vi selvfølgelig veldig stolt over. Vi har validert patentet i store deler av verden.

Ideen fra en mamma i Norge ble til: Norsk Design ut i verden.

Prisbelønt designbyrå

FlexiCrib er designet av det prisbelønnede industridesignbyrået SLIP og vi er imponert over deres evne til å tenke enkel løsning, komfort, sikkerhet og stabilitet for barnet og samtidig ivareta et tradisjonelt og moderne utseende.

Ønsker du å lese mer om SLIP, se hvilke priser de har vunnet og hvilke produkt de har i sin portefølje kan du lese mer på >www.slip.no

En kort introduksjon fra SLIP selv:
SLIP er navnet på et strategisk industridesignbyrå i Stavanger og SLIP er hva byrået gjør: Sliper produkter til den riktige og beste form. Utgangspunktet for denne formen er kunders bevisste valg av industridesign som strategisk virkemiddel. Vi forankrer design i en kundes forretningsidé og utvikler formen fra idé til ferdig produkt. Dette krever total material- og teknologikunnskap og et estetisk oveblikk gjennom hele prosessen.

Alltid som en del av bedriftens identitet og alltid med et distinkt funksjonelt og formmessig uttrykk. Til glede for de menneskene som daglig skal benytte produktene.